<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Agjencia detektiv n Ukrain. Hetues privat n Ukrain.</title> <meta http-equiv="Content-Language" content="Albanian" /> <meta name="description" content="Agjensia Private agjent "Shrbimi Ukrain gjurmues UDS" sht nj kompani profesionale ukrainisht hetim, i cili sigurojn hetues dhe shrbime informacion me cilsi t klasit t lart, n territorin e Ukrains dhe Crimea (ARC)."> <meta name="keywords" content="private, detektiv, detektiv, agjenci, Ukraina, crimea, qendrore, hetimi, shrbimi, hetuesi, hetimeve, detectives, hetuesit, hetimi, agjenci detektiv, hetues privat, shrbimet detektiv, detectives privat, private, detective, agency, ukraine, crimea, investigation, service, investigator, investigation, detectives, investigators, investigation, detective agency, private investigator, detective services, private detectives"> <meta name="revisit-after" content="12 days"> <meta name="robots" content="all"> <meta name="coverage" content="Worldwide"> <meta name="copyright"content="(c) 2001-2009 UKRAINE DETECTIVE SERVICE AGENCY "> <link href="default.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <link href="favicon.ico" rel="shortcut icon"> </head> <body> <div id="wrapper"> <div id="header"> <div id="logo"> <h1><a href="http://www.ukraine-detective.org">UDS INTL.</a></h1> <h2><a href="http://www.freecsstemplates.org/">shrbimit Ukrain detektiv</a></h2> </div> <!-- end div#logo --> <div id="menu"> <ul> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Albanian.html">RRETH NESH</a></li> <li><a href="http://www.google.com/language_tools?hl=EN">GOOGLE PRKTHYES</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/contact-int.html">KONTAKT</a></li> </ul> </div> <!-- end div#menu --> </div> <!-- end div#header --> <div id="page"> <div id="content"> <div id="welcome"> <center><img src="images/logo.gif"><br><br> <h1>Agjencia detektiv n Ukrain<br> Hetues privat n Ukrain</h1></center> <p> Agjensia Private agjent "Shrbimi Ukrain gjurmues UDS" sht nj kompani profesionale ukrainisht hetim, t cilat ofrojn hetimore dhe shrbime informacion me cilsi t klasit t lart, n territorin e Ukrains: <br><br> Kharkovit, Kharkiv, Lugansk, Luhansk, Donetsk, Sumy, Summy, Poltava, Dnepropetrovsk, Dnipropetrovsk, Zaporozhye, Zaporizhzha, Simferopol, Kherson, Nikolaev, Mykolaiv, Kirovograd, Kirovohrad, Cherkassy, Cherkasy, Kiev, Kiev, Kiyev, Chernigov, Chernihiv, Odessa, Odesa, Vinnitsa, Vinnitsya, Zhitomir, Zhytomir, Chernovtsy, Chernivtsi, Khmelnitskiy, Khmelnitsky, Rovno, Rivno, Ivano-Frankovsk, Ivano-Frankivsk, Ternopol, Ternopil, Lutsk, Volyn, Lvov, Lviv, Uzhgorod, Uzhhorod <br><br> dhe Crimea (ARC): <br><br> Simferopol, Sevastopol, Sivastopol, Sebastopol, Saki, Sudak, Feodosia, Feodosiya, Kerch, Jalt, Bakhchisarai, Alupka, Alushta, Armyansk, Belogorsk, Bilohirsk, Jankoi, Evpatoria, Yevpatoria, Yevpatoriya, Gurzuf, Simeiz, Inkerman, Krasnoperekopsk, Shelkino, Crimea <br><br> Agjensia jon hetim "Ukraina gjurmues Shrbimi UDS" do t jen t dobishme pr t gjith - personave privat, hetuesit privat dhe agjencit detektiv, kompanit e ligjit dhe firmat ligjore, avokatt dhe silicitors, agjencit martesore dhe kompanit e gjenealogji, etj agjensia jon agjent mund t ju ndihmoj pr t br kontrolloni sfondin e personit ose kompanis, anti-scam hetimit, gjetur dhe pr t ndshkuar scammer, mbikqyrje profesionale, t mbledhur informacion pr t policis ose t gjykats raste, ndihm t shkruar dhe prkthyer compliants ose dokumente t tjera, etj t gjitha stafi yn flet anglisht, dhe pr klientt e tan Agjencia detektiv t leht pr t komunikuar me ne. <br><br> Zyra kryesore e agjencis son detektiv sht e vendosur n qytetin Kharkovit - qyteti 2d i madh i Ukrains, dhe ne kemi zyrat tona prfaqsuese n t gjitha rajonet e Ukrains dhe Crimea. Hetuesit personale yn profesional n rajone t mund t bj hetime t ndryshme dhe kontrolle n t gjitha qytetet, qytetet nj villiages e Ukrains dhe Crimea, shpejt dhe m mir se kompani t tjera dhe detectives detektiv privat n Ukrain. T gjith stafin ton n zyrn kryesore dhe n rajone, jan t larta - profesionist t klass, me vjet prvoj pune t policis. N ekipin ton nuk ka diletants dhe jo profesionale detectives dhe hetuesit. T gjith prej tyre jan ish-oficer t Policis Kriminale t Ukrains. Agjensia Private agjent "Shrbimi Ukrain gjurmues UDS" kan pajisjet e teknologjis s lart hetues, t cilat na ndihmojn t bjn mbikqyrjen profesionale ose kontrollin e personit. <br><br> Klientt e agjencis agjent privat "Ukraina gjurmues Shrbimi UDS", jan popuj dhe kompanive nga t gjitha vendet e bots: Mbretria e Bashkuar (MB), Shtetet e Bashkuara t Ameriks (SHBA), Kanada, Australi, Afrika, vendet e Evrops - Franc, Gjermani, Portugali, Spanj, Poloni, Itali, Swizerland, Suedi, Danimark, Belgjik, dhe t tjera. Kompania jon detektiv duke punuar me t gjitha llojet e popujve dhe t kompanive. <br><br> agjenci private jon agjent "Shrbimi UDS Ukrain gjurmues", sht kompania e hapur me histori t gjat. Ne dont fshi informacionet e kontaktit, dhe klientt e Agjensia jon agjent mund t kontaktoni me ne me faqe, e-mail, Skype. Ne t filloj punn n vitin 2001, dhe tani "Ukraina gjurmues Shrbimi UDS kompania" sht nj udhheqs n ofrimin e shrbimeve me detektiv n Ukrain n tregun botror. <br><br> Agjensia jon agjent ofron t gjitha llojet e shrbimeve detektiv n Ukrain <br /><br /> <br /><br /> <b>Klientt e nderuar! Ju duhet t mbani mend, se hesessary besoj problemet tuaja t profesionistve - agjencive si ne. Dont prdorin agjenci t rreme dhe detektiv privat detectives - diletants. Pr shkak se ata nuk ju ndihmojn, por t bj m t vshtir problemin tuaj.</b> <br /><br /> Si e shihni, agjenci private ton detektiv "Ukraina gjurmues Shrbimi UDS" sht nj udhheqs, profesional dhe kompani e besueshme. Nse ju do t urdhroi detektiv shrbimeve n kompanin ton hetim, ju do t jeni siguruar se hetuesit ton profesionale do t'ju ndihmoj n do lloj rasti ... <br /><br /> <font color="red">Attention!!! Text translated by onlihe translator GOOGLE. If you need more quality translation, you can find original text on ENGLISH, and translate it again. Or you can write or call to us on english.</font> </p> </div> </div> <!-- end div#content --> <div id="sidebar"> <ul> <li id="submenu"> <h2>Other Languages</h2> <ul><br> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Afrikaans.html">Afrikaans</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Albanian.html">Albanian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Arabic.html">Arabic</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Belarusian.html">Belarusian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Bulgarian.html">Bulgarian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Catalan.html">Catalan</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Chinese1.html">Chinese </a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Croatian.html">Croatian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Czech.html">Czech</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Danish.html">Danish</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Dutch.html">Dutch</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org">English</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Estonian.html">Estonian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Filipino.html">Filipino</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Finnish.html">Finnish</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/French.html">French</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Galician.html">Galician</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/German.html">German</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Greek.html">Greek</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Haitian-Creole.html">Haitian Creole</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Hebrew.html">Hebrew</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Hindi.html">Hindi</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Hungarian.html">Hungarian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Icelandic.html">Icelandic</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Indonesian.html">Indonesian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Irish.html">Irish</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Italian.html">Italian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Japanese.html">Japanese</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Korean.html">Korean</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Latvian.html">Latvian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Lithuanian.html">Lithuanian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Macedonian.html">Macedonian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Malay.html">Malay</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Maltese.html">Maltese</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Norwegian.html">Norwegian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Persian.html">Persian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Polish.html">Polish</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Portuguese.html">Portuguese</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Romanian.html">Romanian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Serbian.html">Serbian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Slovak.html">Slovak</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Slovenian.html">Slovenian</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Spanish.html">Spanish</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Swahili.html">Swahili</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Swedish.html">Swedish</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Thai.html">Thai</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Turkish.html">Turkish</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Vietnamese.html">Vietnamese</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Welsh.html">Welsh</a></li> <li><a href="http://www.ukraine-detective.org/languages/Yiddish.html">Yiddish</a></li> </ul> </li> <br /><br /><br /><br /><br /><br /> <center><img src="images/document2.jpg" alt="Agjensia Private agjent "Shrbimi Ukrain gjurmues UDS" sht nj kompani profesionale ukrainisht hetim, q sigurojn hetues dhe shrbime informacion me cilsi t klasit t lart, n territorin e Ukrains dhe Crimea (ARC)."/></center> <br /><br /> <MARQUEE loop=2 align="bottom" border="0"> ... Agjensia Private agjent "Shrbimi Ukrain gjurmues UDS" sht nj kompani profesionale ukrainisht hetim, t cilat ofrojn hetimore dhe shrbime informacion me cilsi t klasit t lart, n territorin e Ukrains: Kharkovit, Kharkiv, Lugansk, Luhansk, Donetsk, Sumy, Summy, Poltava, Dnepropetrovsk, Dnipropetrovsk, Zaporozhye, Zaporizhzha, Simferopol, Kherson, Nikolaev, Mykolaiv, Kirovograd, Kirovohrad, Cherkassy, Cherkasy, Kiev, Kiev, Kiyev, Chernigov, Chernihiv, Odessa, Odesa, Vinnitsa, Vinnitsya, Zhitomir, Zhytomir, Chernovtsy, Chernivtsi, Khmelnitskiy, Khmelnitsky, Rovno, Rivno, Ivano-Frankovsk, Ivano-Frankivsk, Ternopol, Ternopil, Lutsk, Volyn, Lvov, Lviv, Uzhgorod, Uzhhorod dhe Crimea (ARC): Simferopol, Sevastopol, Sivastopol, Sebastopol, Saki, Sudak, Feodosia, Feodosiya, Kerch, Jalt, Bakhchisarai, Alupka, Alushta, Armyansk, Belogorsk, Bilohirsk, Jankoi, Evpatoria, Yevpatoria, Yevpatoriya, Gurzuf, Simeiz, Inkerman, Krasnoperekopsk, Shelkino, Crimea ...</MARQUEE> <br /><br /> <!-- end li#submenu --> </ul> </div> <!-- end div#sidebar --> <div style="clear: both; height: 1px"></div> </div> <!-- end div#page --> <div id="footer"> <p id="legal">Copyright &copy; 2001 UDS INTERNATIONAL. All Rights Reserved. Designed <a href="http://www.ukraine-detective.org/365.html">by Studio 365</a>.</p> <p id="links"><a href="http://www.ukraine-detective.org/links.html">Links</a> | <a href="http://www.ukraine-detective.org">www.ukraine-detective.org</a></p> </div> <!-- end div#footer --> </div> <!-- end div#wrapper --> </body> </html>